Over ons

Greenaid

 

Is een startende onderneming, op het gebied van werktuigbouwkunde, met als doel een wereld te creeren met alle gemakken die we gewend zijn, maar dan op een milieuvriendelijke manier. In deze snel veranderende wereld moeten we zuinig zijn met energie. Electriciteit is daar de drager van. Electrische motoren hebben een veel hoger rendement als verbrandingsmotoren, zijn stiller, en mileubewuster. Ook wordt electriciteit steeds meer op een milieuvriendelijke wijze opgewekt. Denk hierbij aan zonnepanelen en windmolens.

 

Met onze producten proberen we mensen  te overtuigen dat electriciteit DE toekomst is. Of dit nu in de vorm van een accu als energieleverancier is, of in de vorm van een brandstofcel, onze producten zijn klaar voor deze toekomst.

 

Wij zijn een onderneming die het aandurven om met een nieuwe blik naar bestaande machines te kijken en grondig aan te passen zodat de bestaande machines met hun gemakken blijven bestaan, maar nadelen zoals emissies, effectiviteit, warmte, geluid, tot een minimum beperkt worden. Daarbij beschikken we over de nodige kennis en expertise om dit tot een goed resultaat te maken.

 

We zijn constant bezig om onze producten te moderniseren, optimaliseren en ons assortiment aan te vullen. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe/verbeterde producten? Of vind je het interessant om te weten of er prijswijzigingen zijn? Of wil je gewoon weten waar we ons op dit moment op fucussen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Op deze website vind je alles mbt electriciteit: electrische cilinders, reductormotoren, motor controllers, accu’s, batterij management systemen, en electrische componenten.